ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ

Η εταιρεία μας, εδώ και χρόνια, προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες στο χώρο των γεωτρήσεων σε χαμηλές τιμές, εξυπηρετώντας τη Ρόδο και όλα τα νησιά της Δωδεκανήσου, άμεσα και με υψηλά ποσοστά επιτυχίας.

 
Διαθέτουμε σύγχρονο εξοπλισμό που περιλαμβάνει: γεωτρύπανα για κάθε βάθος, αντλίες γεώτρησης υψηλών προδιαγραφών και ανθεκτικούς σωλήνες για τη ροή νερού, προκειμένου να σας προσφέρουμε γεωτρήσεις που αντέχουν στο χρόνο.

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας σε συνδυασμό με την ποιότητα κατασκευής αλλά και τις συμφέρουσες τιμές μας δίνει προβάδισμα έναντι των άλλων εταιρειών που δραστηριοποιούνται στο χώρο των γεωτρήσεων στη Ρόδο. Συνεργαζόμαστε με έμπειρους γεωλόγους, μηχανικούς και εμπειρογνώμονες, οι οποίοι μπορούν να σας βοηθήσουν να πάρετε τη σωστή απόφαση πριν προχωρήσετε σε μια γεώτρηση στο χώρο σας.
 
Η γεώτρηση με ευέλικτα γεωτρύπανα μικρών χώρων είναι συνήθως συμφέρουσα και οικονομική πρόταση για όσους έχουν ανάγκη από οικονομική παροχή νερού προκειμένου να γεμίσουν την πισίνα ή να ποτίσουν το χωράφι ή τον κήπο τους.

Συνοπτικά αναλαμβάνουμε: γεωτρήσεις νερού, πηγάδια, βόθρους, θεμελιώσεις.